Välj en sida

Tjänster

Fönsterputs

Närkes Fönsterputs & Städ erbjuder fönsterputs till både privatpersoner och företagare. Att putsa fönster är någonting som många inte har tid eller ork till och det är dessutom svårt om man inte är så van, att få fönstren riktigt rena och utan ränder.

Här är vi mycket rutinerade och garanterar ett perfekt resultat. Det spelar ingen roll hur mycket du har städat om dina fönster inte är rena, då känns det ofräscht. Vi tar inte mycket betalt för fönsterputs!

Liksom man vill ha en fin miljö hemma så vill alla ha en trevlig arbetsmiljö. Företag i alla storlekar är välkomna att anlita oss för fönsterputs. Kvalitet och noggrannhet samt effektivitet är vad du kan förvänta dig när du vänder dig till oss samt 100 procent perfekt putsade fönster!

Flyttstädning

Med vår hjälp inom flyttstädning så kan du lägga energi på annat än att städa. Du har säkert annat att tänka när du ska flytta. Flyttstädning är inte som annan städning, varenda vinkel och vrå ska städas och det tar tid. Med vår hjälp kommer din städning bli godkänd av hyresvärd om du bor i lägenhet, men givetvis städar vi även villor och vi garanterar perfekta resultat.

Vad det kostar beror på hur stor bostad det är frågan om. Är du intresserad av att anlita oss, då är du välkommen att höra av dig för en offert.

Allservice

Av oss kan du få även få hjälp med

  • mindre målningsjobb
  • mindre renoveringar
  • gräsklippning
  • altantvätt.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Närkes Fönsterputs & Alltjänst AB

​Parkvägen 15
711 76 Storå

0703176656

narkesf.all@gmail.com