Välj en sida

Flyttstäd Hallsberg

Närkes Fönsterputs & Alltjänst – flyttstäd Hallsberg

En städfirma för dig

Om du önskar få hjälp inom flyttstäd och dessutom bor i Hallsberg med omnejd så är Närkes Fönsterputs & Städ ett bra val av städfirma. Med vår hjälp så kan du lägga energi på annat än att städa. Du har säkert en hel del annat att tänka när du ska flytta. Flyttstädning är inte som annan städning, varenda vinkel och vrå ska städas och det tar tid. Med vår hjälp kommer din städning bli godkänd av hyresvärd om du bor i lägenhet, men givetvis städar vi även villor och vi garanterar perfekta resultat.

Vad kostar det?

Vad det kostar beror på hur stor bostad det är frågan om. Är du intresserad av att anlita oss, då är du välkommen att höra av dig för en offert.

Övriga tjänster

Flyttstäd Hallsberg

Fönsterputs

Flyttstädning är inte det enda som vi erbjuder. Vi erbjuder även fönsterputs till både privatpersoner och företagare. Att putsa fönster är någonting som många inte har tid eller ork till och det är dessutom svårt om man inte är så van, att få fönstren riktigt rena och utan ränder.

Perfekta resultat

Här är vi mycket rutinerade och garanterar ett perfekt resultat. Det spelar ingen roll hur mycket du har städat om dina fönster inte är rena, då känns det ofräscht. Vi tar inte mycket betalt för fönsterputs!

Liksom man vill ha en fin miljö hemma så vill alla ha en trevlig arbetsmiljö. Företag i alla storlekar är välkomna att anlita oss för fönsterputs. Kvalitet och noggrannhet samt effektivitet är vad du kan förvänta dig när du vänder dig till oss samt 100 procent perfekt putsade fönster!

Allservice

Av oss kan du få även få hjälp med

  • mindre målningsjobb
  • mindre renoveringar
  • gräsklippning
  • altantvätt.

Om någon av våra tjänster intresserar dig så kan du fylla i kontaktformuläret nedan. Självklart så kan du också mejla eller ringa oss. Hör även av dig om du har frågor eller funderingar.

Flyttstäd Hallsberg

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Närkes Fönsterputs & Städ