Välj en sida

Fönsterputsning Lindesberg

Närkes Fönsterputs & Alltjänst – fönsterputsning Lindesberg

En städfirma för dig

Om du önskar få hjälp med fönsterputsning och dessutom bor i Lindesberg med omnejd så är Närkes Fönsterputs & Städ ett bra val av städfirma. Med vår hjälp så kan du lägga din tid på annat än att putsa dina fönster, för vi gör det åt dig! När det kommer till den här tjänsten så erbjuder vi fönsterputs till både privatpersoner och företagare. Att putsa fönster är någonting som många inte har tid eller ork till och det är dessutom svårt om man inte är så van, att få fönstren riktigt rena och utan ränder. Men vi lyckas med det, det garanterar vi!

Vad kostar det?

Fönsterputsning Lindesberg – vad det kostar för dig som vill få hjälp beror på hur många fönster det är som ska putsas. Är du intresserad av att anlita oss, då är du välkommen att höra av dig för en gratis offert. Som privatperson kan du få skattereduktion via rutavdraget och läs mer HÄR om reglerna kring detta.

Fönsterputsning Lindesberg

Övriga tjänster

Fönsterputsning Lindesberg

Flyttstädning

Fönsterputsning är inte det enda som vi erbjuder. Vi erbjuder även flyttstädning. Det är så mycket att tänka på när man ska flytta och flyttstädning tar väldigt mycket energi då det är en ytterst noggrann städning som ska göras. Stressen kan bli en övermäktig och därför kan det vara riktigt bra att det går att få hjälp med detta. Både mindre och större bostäder städar vi och vi lämnar garanti på att städningen blir godkänd av din hyresvärd eller bostadsrättsförening. Bor du i villa så kommer du att bli mycket nöjd och dem som flyttar in också!

Även företag kan få hjälp

Liksom man vill ha en fin miljö hemma så vill alla ha en trevlig arbetsmiljö. Företag i alla storlekar är välkomna att anlita oss. Kvalitet och noggrannhet samt effektivitet är vad du kan förvänta dig när du vänder dig till oss samt 100 procent perfekt resultat.

Allservice

Av oss kan du få även få hjälp med

  • mindre målningsjobb
  • mindre renoveringar
  • gräsklippning
  • altantvätt.

Om någon av våra tjänster intresserar dig så kan du fylla i kontaktformuläret nedan. Självklart så kan du också mejla eller ringa oss. Hör även av dig om du har frågor eller funderingar och du, glöm inte att läsa mer om oss här!

Fönsterputsning Lindesberg

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Närkes Fönsterputs & Städ